Bestsellers
 
Currency
 
Brands
 
Advertisement
 
Shopping Cart
0 items
 
Facebook

 

 

 

Free Counters
 

 


 

Miracle EXTRA Moist 20ml & 50ml

Miracle EXTRA Moist 20ml & 50ml
Click to enlarge
Price: RM50.00
Availability: In Stock
Model: FCU Miracle
Manufacturer: FCU Miracle
Average Rating: Not Rated

Available Options:
:

Share This


Pelembab muka serbaguna gabungan dari pelbagai jenis "pure oil" dan herba yg berkesan untuk merawat masalah kulit kering dan berminyak bagi mengekalkan kelembapan kulit agar sentiasa cerah dan anjal serta menghalang dari radikal-radikal bebas yang boleh merosakkan sel.

 

Miracle Extra Moist juga mempunyai fungsi pelbagai guna seperti merawat masalah jerawat,rambut rosak,kelumumur dan kekeringan kulit badan serta mencerahkan kawasan kulit yang gelap di badan.Kelebihan yang terkandung dalam Miracle Extra Moist amat kaya dengan protein terutamanya kolagen yang menjadi bahan utama terhadap pembentukan sel dan tisu serta mempunyai kekuatan 50 kali lebih daripada Vitamin E dan 20 kali lebih berkesan berbanding Vitamin C.Ianya amat sesuai digunakan selepas mencuci muka dengan Ninety Nine face dan sebagai pelindung cahaya matahari.

 

CARA GUNA MIRACLE EXTRA MOIST

Selepas cuci muka dengan 99face,1st sekali pastikan tangan dibersihkan dahulu dan kering,celup hujung jari ke dalam Extra Moist sedikit sahaja dan sapu dulu di tapak tangan dan ratakan dgn kedua-dua belah tapak tangan sebelum sapu di muka sambil membuat urutan ke atas sehingga betul-betul serap ke dalam kulit dan kulit tidak berminyak lagi tetapi terasa lembab.

Selepas memakai Extra Moist,anda boleh terus menggunakan foundation atau bedak dan sekiranya ingin memakai Miracle Mask,tunggu selepas 15 minit.Extra Moist juga boleh disapu di kulit kepala untuk menggalakkan pertumbuhan rambut baru dan hujung rambut untuk mengelakkan rambut pecah dan merawat rambut yang rosak.Selain dari itu Extra Moist juga boleh disapu di seluruh badan atau di bahagian kulit yang kering dan gelap.

 

 

Antara testimoni² pengguna;

- Extra Moist mmg best......walaupun ianya oil base tp bila pakai ianya tak berminyak pun di T zone especially. Tak mcm sesetengah produk tu kata je waterbase tetapi berminyak jugak (dimuka saya la, org lain sy tak pasti :)) Saya dah pakai 3 hari, so far muka saya tak berminyak pun walaupun sy keluar. Dan parut2 jerawat hitam saya sudah menunjukkan perubahan +ve, ianya dh mula hilang. Saya baru pakai 3 hari je tau pencuci, mask, extra moist, jamu serta neem herbs. 

 

- moist ni serasi dgn saya...baru2 ni ada cuba juga argan dari secretleaf tu...tapi tak nampak sgt perubahan pd muka...tapi bila apply moist ni, nampak muka tak berminyak sgt, lebih lembut, gebu je rasa...itu baru 2 hari tu...lama2 pakai makin jelita la kita auww..hurm...pores pun nampak mengecil, kulit sekata..ada juga bagi husband try apply kat bibir dia yg pecah2 tu...nak tengok hasil berkesan ke tak...:)

 

-  extra moistttt....da jatuh cinta ngn extra moist...so far sgt2 puas hati...sy suka guna extra moist ni sbb bila kita urut muka kita guna minyak ni muka nampak berseri sgt..

 

Thank for extra moist, akak dah cuba mmang best kulit muka trasa lembut. Anak buah akak pun kata ok jerawat dia dah kecut ckit & custmer akak pun kata ok kulit muka tk bmyak terasa lembut je. Insyaallah klu ok akak ingat nak jual kat spa akak. Nur nak kira mcam mane gan akak ek.....

 

dan banyak lagi ! ;)

 

 

Miracle Extra Moist 20ml
Semenanjung : RM50
Sabah & Sarawak : RM60
(free postage)



Miracle Extra Moist 50ml
Semenanjung : RM80
Sabah & Sarawak : RM90
(free postage)

 

Write Review
Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad            Good

Enter the code in the box below:

Miracle EXTRA Moist 20ml & 50ml
Click to enlarge