Bestsellers
 
Currency
 
Brands
 
Advertisement
 
Shopping Cart
0 items
 
Facebook

 

 

 

Free Counters
 

 


 

Khimar Eksklusif NOURELL **FREE Niqab ! **

Khimar Eksklusif NOURELL **FREE Niqab ! **
Click to enlarge
Price: RM119.00 RM89.00
Availability: In Stock
Model: Eljameela Rannea
Manufacturer: Eljameela Rannea
Average Rating: Not Rated


Share This
=-=-=-=-=-=-=-=-=-
KENAPA DEARIES AKAN JATUH CINTA DENGAN NOURELL KHIMAR NI??
=-=-=-=-=-=-=-=-=-

? WARNA SENANG MATCHING YANG PALING EKSKLUSIF DAN MUST HAVE!
Ohhh tengok semua warna, memang dearies akan rambang mata. Cepat-cepat fikir sekarang, nak matching dengan baju yang dalam wardrobe tuh. Confirm penampilan terbaru dengan NOURELL KHIMAR ni, membuatkan baju lama pun akan Nampak baru dan fresh sangat!

? SOLAT-READY #HIJAB
Khimar
 ni cukup labuh depan belakang, plus ia dijahit double layer (banyak taw guna kain untuk NOURELL KHIMAR ni hehe) Maka insyallah cukup sempurna untuk menutup aurat muslimah. Juga sangat sesuai dibawa semasa menjalani ibadah umrah/ziarah

? MATERIAL DARI HEAVY CHIFFON
Diperbuat daripada heavy chiffon, sejuk dan tidak rimas dipakai. Juga senang digosok dan tak mudah kedut. Walaupun dua layer, tapi ia tetap kekal ringan and flowy jer. Maintain anggun dan selesa sepanjang hari!

? CUTTING #HALFMOON DWILAYER WITH NO AWNING ATTACHED
Dearies bebas nak bergaya style apapun. And surely boleh pakai ikut citarasa dearies masing-masing. Boleh try macam-macam gaya asalkan menutup aurat ye dok? Boleh juga mix and match dengan inner tudung (ada awning/tanpa awning).

? LOCAL FINE TAILORING & MADE IN MALAYSIA
KakNisa berani beri jaminan 100% kepuasan pelanggan. Teknik jahitan pada face opening yang teliti dan rapi>>> senang sangat nak bentukkan khimar ni ikut face shape dearies. Keliling #Khimar ni dijahit secara “baby seam” yang kemas tau. 
Ditambah pula dengan special beads di keliling khimar. The beads definitely will help to enhance the exclusivity of this collection and also make it more flowy and wavy. Chewahhh speaking plak kakNisa hiks

?BREAST FEEDING FRIENDLY
Jimat! Dearies tak payah nak beli nursing cover dah taww. Jimat tenaga, jimat wang ringgit, jimat masa. Hehehe. Yang penting, mommies tetap gojes anggun menutup aurat while enjoying feeding your babies

?EXCLUSIVE BOX FOR AN EXCLUSIVE KHIMAR (LIMITED EDITION)
NOURELL KHIMAR yg baru nih didatangkan dgn kotak ELJAMEELA RANNEA yg sweeet suwittt gitu. Memang eksklusif sangat and kotak leh buat special surprise utk kawan-kawan BFF or sesape saja. Encik somi pun, kalau nak buat special surprise utk wifey memang recommended sangattt. Cair hati kaum Hawa nanti.

Harga asal: RM119
PROMO PRICE ! RM89 shj.... jimat RM30 <3


#halfmoonhijab #khimarhalfmoon #khimarchiffon #freeNiqab #khimarNourell #eljameelaRannea#annisaButik
 
 
Write Review
Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad            Good

Enter the code in the box below:

Khimar Eksklusif NOURELL **FREE Niqab ! **
Click to enlarge
Khimar Eksklusif NOURELL **FREE Niqab ! **
Click to enlarge
Khimar Eksklusif NOURELL **FREE Niqab ! **
Click to enlarge
Khimar Eksklusif NOURELL **FREE Niqab ! **
Click to enlarge
Khimar Eksklusif NOURELL **FREE Niqab ! **
Click to enlarge
Khimar Eksklusif NOURELL **FREE Niqab ! **
Click to enlarge
Khimar Eksklusif NOURELL **FREE Niqab ! **
Click to enlarge
Khimar Eksklusif NOURELL **FREE Niqab ! **
Click to enlarge
Khimar Eksklusif NOURELL **FREE Niqab ! **
Click to enlarge